Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Natural HGH Support (90 tablete) Afisare la marime maxima

Natural HGH Support (90 tablete)

Natural HGH Support de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala.

Detalii

CB0002

100 Bbucati in stoc

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Natural HGH Support de la Calivita

Hormonul de crestere (HGH - engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor preocese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretetata in timpul orelor de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului de crestere scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut "fugi sau lupta" - cand secretia de HGH creste brusc - in cazul stresu­lui cronic are loc exact contrariul. Astazi, a­proape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres cronic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea or­ganismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, slabesc dife­ritele raspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mancare, rinichii functio­neaza mai putin eficient. Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hor­monul de crestere! Insa cum? Respunsul este: cu ajutor extern!

 Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support. Acest produs complex, preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza, prin in­termediul unor mecanisme eficiente, secre­tia interna a hormonului natural de crestere.

Administrarea artificiala a hormonului de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive.

Din acest motiv, am dori sa subliniem ca Natural HGH Support de la CaliVita NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE! Acest produs preparat din substante naturale de o calitate deosebita contine substante nu­tritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti. Printre aceste substante se numara:
 aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),
 neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului,
  vitamina B6,
  vitamina C,
  crom chelatat,
  lecitina
  extract de Vicia Faba Major.
- Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipota­lamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somato­crinina, factor de crestere inrudit cu insulina - ILGF-1, somatomedina, etc.).
- Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.
- Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.
- Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupe adormire.

Atentie!
- Tabletele se consuma pe stomacul gol.
- Pentru sportivi se recomanda 2 tablete dupa antrenament si 2 tablete seara, inainte de culcare.

  ► Un flacon de Natural HGH Support are 90 de tablete si contine:
- Piro-glutamat de L-arginina                    133,00 mg
- L-lizina HCI                                             100,00 mg
- Gaba                                                       100,00 mg
- Extract de Vicia Faba Major                      83,00 mg
- L-ornitina HCI                                            67,00 mg
- Lecitina                                                      62,00 mg
- Vitamina C                                                 40,00 mg
- L-glicina                                                     17,00 mg
- Vitamina B6                                                 2,00 mg
- Crom                                                           4,00 mcg

    Prin intermediul site-ului nostru, poti intra in posesia produsului Natural HGH Support in 48 de ore prin curier si in 2-4 zile prin Posta Romana. Totodata ai garantat CEL MAI MIC PRET de distributie din Romania la toate produsele din gama Calivita. Comanda-l acum!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Natural HGH Support (90 tablete)

Natural HGH Support (90 tablete)

Natural HGH Support de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala.

Scrieți-vă părerea