Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile) Afisare la marime maxima

Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile)

Produsul natural pentru vitaminizarea si mineralizarea copiilor Lion Kids + Vitamin D de la Calivita combina intregul spectru de vitamine si minerale necesare copiilor si adauga in mod special vitamina D, necesara absorbtiei si asimilarii nutrientilor in anotimpurile reci, atunci cand lumina solara este insuficienta ca acest proces sa se petreaca la intreaga lui capacitate.

Detalii

CV0129

100 Bbucati in stoc

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Lion Kids + Vitamin D de la Calivita

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport suplimentar de minerale si vitamine. In caz contrar, apar carentele, cu urmari multiple cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar, epuizare cronica, etc., toate acestea afectand cresterea si dezvoltarea copiilor.

O alimentatie corecta asigura dezvoltarea normala si armonioasa a organismului in crestere, sanatate si rezistenta la factorii de mediu, o capacitate intelectuala si fizica mai mare, o longevitate activa.
Alimentatia copiilor prescolari si scolari este departe de a fi ideala cu toate ca aceasta varsta necesita un aport alimentar rational si corespunzator. In cazul unui consum alimentar neadecvat cantitativ si calitativ, apare riscul ca organismul sa nu primeasca vitaminele si mineralele necesare pentru dezvoltarea si regenerarea sa optima. Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor si, totodata, pot influenta in mare masura sanatatea viitorilor adulti.

Pe langa acestea, factorii externi (stresul, lumina artificiala, poluarea mediului inconjurator, radiatiile ionizate, conservantii alimentari, unele medicamente, etc) cresc nevoile vitaminice ale organismelor in plina dezvoltare. Scopul principal al alimentatiei il constiuie alungarea senzatiei de foame si asigurarea principiilor nutritive, vitaminelor si sarurilor minerale necesare functionarii optime a organismului.

Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt Plumbul si Cadmiul care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara. Conform unor date oficiale din anul 1990, la Londra, de exemplu, la 9 din 10 copii domiciliati in vecinatatea unor bulevarde foarte circulate, cantitatea masurata a Plumbului din sange a depasit nivelul admis, iar la jumatate din copiii analizati a depasit 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulti. Cercetatorii au constatat ca lipsa Zincului din organism duce la cresterea fixarii Plumbului si Cadmiului, deci, prin consumul de Zinc se poate reduce riscul intoxicarii cu aceste doua elemnte extrem de toxice.

Copii din SUA sunt mai puternici, mai inalti si mai sanatosi decat cei care locuiesc in Europa. Inainte de toate, acest lucru este rezultatul alimentatiei rationale. Copiii puternici si sanatosi dau un randament fizic si intelectual mult mai mare in cadrul activitatilor scolare, integrandu-se apoi mai bine in sistemul concurential. Atunci cand este vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri, nu putem face compromisuri, trebuie sa le asiguram din toate, tot ce este mai bun.

Lion Kids cu Vitamina D este un produs de calitate, special pentru copii, creat de CaliVita International pentru a asigura complexul de vitamine si minerale de care copii au atata nevoie. Contine vitaminele A, E, C si B, precum si vitamina D.

 Vitamina D intervine in absorbtia calciului si in fixarea acestuia in masa osoasa. Carenta de vitamina D aparuta mai ales toamna si iarna, duce la scaderea asimilarii si utilizarii calciului, la o usoara deformare a oaselor si, sub influenta factorilor mecanici (greutate propie, tractiuni, mici traumatisme), si la aparitia semnelor tipice de rahitism: modoficarea conformatiei oaselor cu demineralizare, transpiratii, lipsa sau micsorarea fortei musculare, tulburari digestive. Copiii sunt obositi, prezinta un abdomen voluminos, au o rezistenta scazuta la infectii si dau randament scazut in activitatile de zi cu zi.

► Un flacon de Lion Kids + Vitamin D are 90 de tablete si contine:
    - Vitamina A                                 1500 Ul
    - Vitamina E                                       7 Ul
    - Vitamina C                                35,00 mg
    - Vitamina B1                                0,50 mg
    - Vitamina B2                                0,60 mg
    - Vitamina B6                                0,70 mg
    - Vitamina B12                              1,00 mcg
    - Vitamina D                                 1,00 mcg
    - Niacinamida                               7,00 mg
    - Acid pantotenic                          3,00 mg
    - Acid folic                                 100,00 mcg
    - Biotina                                      35,00 mcg
    - Inozitol                                       1,60 mg
    - Calciu                                       10,00 mg
    - Fosfor                                       10,00 mg
    - Iod                                            10,00 mcg
    - Fier                                             3,00 mg
    - Magneziu                                    5,00 mg
    - Cupru chelatat                          70,00 mcg  
    - Zinc chelatat                               2,00 mg
    - Mangan chelatat                         0,10 mg
    - Complex de potasiu                    2,00 mg
    - Seleniu                                     10,00 mcg
    - Crom                                          5,00 mcg
    - Calorii                                         14,80 hj
    - Grasimi                                         < 1,0 g
    - Carbohidrati                                 < 1,0 g
   
    Prin intermediul site-ului nostru, poti intra in posesia produsului Lion Kids + Vitamin D in 48 de ore prin curier si in 2-4 zile prin Posta Romana. Totodata ai garantat CEL MAI MIC PRET de distributie din Romania la toate produsele din gama Calivita. Comanda-l acum!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile)

Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile)

Produsul natural pentru vitaminizarea si mineralizarea copiilor Lion Kids + Vitamin D de la Calivita combina intregul spectru de vitamine si minerale necesare copiilor si adauga in mod special vitamina D, necesara absorbtiei si asimilarii nutrientilor in anotimpurile reci, atunci cand lumina solara este insuficienta ca acest proces sa se petreaca la intreaga lui capacitate.

Scrieți-vă părerea