Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Full Spectrum (90 tablete) Afisare la marime maxima

Full Spectrum (90 tablete)

Full Spectrum este un produs naturist modern care insumeaza in compozitia atent aleasa toate vitaminele si mineralele din spectrul de nevoi zilnice aferente fiecarui individ. Produsul se recomanda la cresterea armonioasa a scolarilor, adolescentilor si tinerilor in general. Completeaza o alimentatie saraca in fructe si legume crude. Tonifica organismul, da rezisteta si vitalitate.

Detalii

PN0112

100 Bbucati in stoc

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Full Spectrum de la Calivita

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le poate sintetiza in cantitati suficiente sau nu le sintetizeaza deloc. Alimentele consumate in mod obisnuit contin vitamine intr-o masura prea mica. Deoarece alimentatia nu poate sa contina toate vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplimentelor naturale cu polivitamine devine astfel de bun augur pentru buna functionare a organismului. Adaosul de vitamine este absolut necesar pentru sanatatea fiecaruia, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfasoara activitati fizice sau intelectuale cu mare consum de energie. Poluarea, devenita astazi o problema reala, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, conservantii, anticonceptionalele, si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales al celor care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Vitaminele sunt substante absolut necesare cresterii si refacerii organismului. Unele vitamine regleaza procesele biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice si, in sfarsite , exista vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului. Necesarul zilnic de vitamine creste o data cu activitatea fizica/psihica intensa si astfel consumul de suplimente naturale devine o necesitate. Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice. O importanta deosebita o are raportul dintre dozele diverselor vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1:1.

Substante minerale, alaturi de vitamine, contribuie activ si sustin un metabolism perfect. Acestea sunt aduse in organism exclusiv pe cale alimentara. Aportul suplimentar de vitamine sporeste necesarul de minerale. Se impune utilizarea preparatelor care contin minerale dozate optim si, in masura posibilitatilor, sub forma chelatata. Prin forma chelatata cu aminoacizi, organismul poate utiliza minerale in cel mai eficient mod. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, in plus din aceasta cantitate se elimina jumatate. Minerale chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Producerea si comercializarea preparatelor cu absorbtie intestinala prelungita (delayed release) a insemnat un pas foarte important in domeniul industriei suplimentelor naturale. Din aceste preparate, substantele active sunt eliberate treptat, pentru a fi absorbie in intestin in cantitati mici si fractionate, intr-un interval de 10-18 ore. Astfel, se mentin constante concentratiile sangvine optime ale vitaminelor pe tot parcursul zilei. Preparatele obisnuite se absorb rapid, dar cantitatea de substanta activa ramasa neutilizata se elimina foarte repede prin urina (2-3 ore). Un alt avantaj al preparatelor moderne il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. Acestea stimuleaza sinteza de lecitina, mentinand colesterolul in stare solubila. Substantele lipotrofe scad concentratia de colesterol in sange si indeparteaza riscul producerii bolilor cardiovasculare. Unele preparate polivitaminice contin enzime care faciliteaza digestia si acid glutaminic cu efect stimulator al activitatii psihice.

Atentie!
Deoarece majoritatea acestor produse contin si vitaminele complexului B, nu este necesara asocierea cu vitamine B, cu exceptia unor situatii de stres puternic sau a unor recomandari exprese. Datorita continutului in B complex, consumul acestor preparate se asociaza cu urini colorate si cu miros specific. Acidul glutaminic este un potential alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sa se sisteze administrarea preparatului.

► Un flacon de Full Spectrum are 90 de tablete si contine:
- Vitamina A                           1500,00 Ul
- Vitamina E                              7,00 Ul
- Vitamina B1                            1,00 mg
- Vitamina B2                            1,10 mg
- Niacinamida                          10,00 mg
- Acid Pantotenic                       5,00 mg
- Vitamina B                                1,20 mg
- Bitartrat de colina                   20,00 mg
- Inositol                                    20,00 mg
- Paba (acid para-amino-benzoic)  5,00 mg
- Biotina                               40,00 mcg
- Acid folic                            200,00 mcg  
- Vitamina B12                     2,00 mcg
- Vitamina C                         60,00 mg                                                                                                             

- Rutina                                 4,00 mg
- Complex hesperidinic         2,00 mg
- Betaina HCl                        10,00 mg                                                                                                            
- Iod                                      60,00 mcg
- Calciu                                 50,00 mg
- Fier                                      4,00 mg  
- Magneziu                             25,00 mg
- Cupru                                    1,50 mg
- Zinc                                       10,00 mg
- Crom                                      25,00 mcg
- Seleniu                                   20,00 mcg                                                                    
- Mangan                                   3,00 mg
- Potasiu                                   10,00 mg   
- Molibden                                10,00 mcg

    Prin intermediul site-ului nostru, poti intra in posesia produsului Full Spectrum in 48 de ore prin curier si in 2-4 zile prin Posta Romana. Totodata ai garantat CEL MAI MIC PRET de distributie din Romania la toate produsele din gama Calivita. Comanda-l acum!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Full Spectrum (90 tablete)

Full Spectrum (90 tablete)

Full Spectrum este un produs naturist modern care insumeaza in compozitia atent aleasa toate vitaminele si mineralele din spectrul de nevoi zilnice aferente fiecarui individ. Produsul se recomanda la cresterea armonioasa a scolarilor, adolescentilor si tinerilor in general. Completeaza o alimentatie saraca in fructe si legume crude. Tonifica organismul, da rezisteta si vitalitate.

Scrieți-vă părerea