Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Power Mins (100 tablete) Afisare la marime maxima

Power Mins (100 tablete)

Power Mins este o combinatie de minerale care asigura organismului suportul necesar pentru asimilarea si utilizarea vitaminelor, dar si aportul de elemente imposibil de sintetizat de catre organism (cum ar fi Ca, Mg, K, Zn, Fe, Cr, Id), insa deosebit de necesare in procesele biochimice specifice metabolismului, circulatiei, sistemului muscular, osos, nervos si hormonal.

Detalii

FL0066

100 Bbucati in stoc

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Power Mins de la Calivita

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate si nu pot actiona. Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, acesta nu este capabil sa sintetizeze minerale, ele trebuind aduse in corp prin aport alimentar.

Daca dintr-o cauza sau alta substantele minerale lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase ale metabolismului. In astfel de cazuri, precum in situatia unor solicitari fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive solicitante), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare naturale.

Organismul necesita cantitati mai mari din anumite substante minerale. Printre acestea se numara calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum si clorurile. Din randul altor elemente necesare unei bune functionari, organismul utilizeaza zilnic doar cateva micrograme. Acestea sunt denumite oligo-elemente de catre specialisti si sunt la fel de importante pentru mentinerea sanatatii ca si celelalte. Faptul in sine se explica prin fenomenul de sinergism, adica prin participarea concomitenta a tuturor acestor substante si elemente la mai multe reactii chimice si potentarea reciproca a actiunilor. Deci lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement blocheaza desfasurarea in conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente si minerale.

Forul international Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat: un numar de 6 elemente. Acestea sunt: Calciu, Fier, Magneziu, Fosfor, Zinc si Seleniu. Alaturi de acestea, pentru mentinerea sanatatii si functionarea ireprosabila a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute. Acestea sunt: Clor, Crom, Cobalt, Cupru, Fluor, Iod, Mangan, Molibden, Potasiu, Sodiu, Sulf si Vanadiu, care poarta denumirea de elemente active. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini despre efectele diferitelor minerale sau oligoelemente. In cele ce urmeaza, vom rezuma doar in cateva fraze importanta fiecaruia dintre ele.

Astfel..
- Calciul si Fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea corespunzatoare a excitatiilor nervoase.
- Magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos central si musculaturii, avand un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforms in energie.
- In lipsa Cromului, metabolismul glucidic nu este eficient.
- Cobaltul, asemanator Fierului, este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.
- Fara Cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina.
- Iodul este absolut necesar pentru functionarea glandei tiroide.
- Manganul sustine activitatea corespunzitoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, are importanta mare in eliminarea toxinelor.
- Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura utilizarea fierului.
- Potasiul in combinatie cu sodiul regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili.
- Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si deci incetineste imbatranirea tesuturilor, avand rol in prevenirea formarii tumorilor maligne.
- Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor.

► Un flacon de Power Mins are 100 de tablete si contine:
    - Calciu (din carapace de scoici si citrat)                             250,00 mg
    - Magneziu (oxid si aspartat)                                               150,00 mg
    - Potasiu (citrat si aspartat)                                                    24,00 mg
    - Zinc (chelatat cu aminoacizi)                                                 7,50 mg
    - Mangan (chelatat cu aminoacizi)                                          4,00 mg
    - Fier (fumarat)                                                                         4,00 mg
    - Cupru (chelatat cu aminoacizi)                                             0,50 mg
    - Iod (din alge marine)                                                             50,00 mcg
    - Seleniu (metionins si selenat de sodiu)                                 20,00 mcg
    - Crom (picolinat)                                                                     50,00 mcg
    - Molibden (chelatat cu aminoacizi)                                         125,00 mg

     Prin intermediul site-ului nostru, poti intra in posesia produsului Power Mins in 48 de ore prin curier si in 2-4 zile prin Posta Romana. Totodata ai garantat CEL MAI MIC PRET de distributie din Romania la toate produsele din gama Calivita. Comanda-l acum!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Power Mins (100 tablete)

Power Mins (100 tablete)

Power Mins este o combinatie de minerale care asigura organismului suportul necesar pentru asimilarea si utilizarea vitaminelor, dar si aportul de elemente imposibil de sintetizat de catre organism (cum ar fi Ca, Mg, K, Zn, Fe, Cr, Id), insa deosebit de necesare in procesele biochimice specifice metabolismului, circulatiei, sistemului muscular, osos, nervos si hormonal.

Scrieți-vă părerea