Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Septembrie – Octombrie 2013

 

  1. Dacă un membru cumpără 1 SambuRex (CV0171) + 1 Full Spectrum (PN0112) pe o singură factură, va primi CADOU  1 C 500 (FL0022)

 

 SambuRex - supliment sub forma lichida indicat pentru fortificarea sistemului imunitar . Contine soc negru, amestec patentat de Echinaceea , Astragalus precum si Vitamin C si zinc. Datorita continutului fara alcool poate fi administrat si copiilor de peste 1 an.

 Full Spectrumsupliment alimentar ce conţine într-o singură tabletă majoritatea mineralelor şi vitaminelor necesare organismului uman, fiind o excelentă alegere pentru cei ce vor să-şi menţină o stare bună de sănătate cu ajutorul unui produs de calitate. Necesarul zilnic de vitamine creşte o dată cu activitatea fizică intensă, astfel consumul de suplimente alimentare devine o necesitate. Deoarece vitaminele îşi exercită efectele în mod sinergic, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice. Alături de vitamine, un metabolism perfect are nevoie şi de substanţe minerale. Acestea sunt aduse în organism exclusiv pe care alimentară. Astfel este necesară consumarea preparatelor care conţin minerale dozate optim şi sub formă chelatată, precum produsul Full Spectrum.

 C500 – supliment alimentar cu vitamina C este un nutrient esenţial pentru viaţa şi, pentru că nu este sintetizată de organismul uman, trebuie obţinută din surse externe. Această vitamină este cunoscută în principal pentruîndeplinirea următoarelor funcţii:

-          activitate antioxidantă

-         protejarea sistemului imunitar

-          sinteză de colagen

-          protecţia sistemului cardiovascular

Ea participă la activitatea multor sisteme enzimatice şi are rol important în respiraţia celulară. Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor, participă la sinteza hormonilor corticosuprarenali. Are afect antistres, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B, stimulează maturarea globulelor rosii (hematiilor). Scade colesterolul sanguin şi protejează organismul faţă de substanţele cancerigene. Creşte şi menţine randamentul fizic. În timpul solicitărilor fizice creşte necesarul de vitamina C şi, din această cauză, se recomandă sportivilor un consum crescut înainte de competiţii. În preparatele de vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se găseşte sub formă de poliascorbat, care are un efect prelungit faţă de cel al acidului ascorbic simpluobţinut pe cale sintetică.

  1. Dacă un membru cumpără 1 Oregano Oil (CV0146) + 1 D Drops (CV0178) pe o singură factură, va primi CADOU  1 Bee Power (FL0042).

 

Oregano Oil – utilizat intern este eficient în cazurile de răcelă şi dureri în gât, în cazul problemelor digestive; are efect antifungic şi antimicrobian. Conform ultimelor studii carvacrolul are efecte anticancerigene şi hepatoprotectoare, fiind util în prevenirea cancerului de prostată. Extern, uleiul de oregano se aplică pe piele în cazul înţepăturilor de insecte; se poate pune în şampoane în caz de scalp infectat cu fungi sau existenţa mătreţei. Poate fi adăugat şi în săpunurile lichide sau gelurile de duş, datorită propietăţilor antiseptice deosebite. De asemenea poate fi utilizat şi pentru protecţia gingiilor şi a dinţilor, dacă se pun câteva picături pe periuţa de dinţi.

 D Drops – vitamina D sub forma lihidă. Vitamina D este o vitamină liposolubilă care se găseşte în mod natural în foarte puţine alimente, în altele este adăugată sau mai poate exista sub formă de suplimente alimentare. Aceasta joacă numeroase roluri vitale în organism, fiind singura vitamină pe care organismul nostru este capabil să o producă după expunerea la soare a pielii noastre.

Vitamina D ajută la: fixarea calciului în oase, la menţinerea concentraţiei normale a calciului în sânge, contribuie la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular, ajută la mineralizarea normală a oaselorşi dinţilor, previne rahitismul. Are un rol important în absorbţia, la nivel intestinal, a nutrienţilor, inclusiv a calciului şi fosforului, ceea ce asigură oase sănătoase şi un sistem imunitar puternic. Reglează tensiunea arterială, reduce stresul, ameliorează durerile corporale şi reducespasmele musculare, infecţiile respiratorii, ajută în combaterea depresiilor. Cercetătorii au descoperit ca vitaminaD are un rol crucial în activarea abilităţii sistemului imunitar de a recunoaşte şi a lupta cu patogenii şi de a susţine funcţionarea sistemului nervos. Ea poate fi utilizată şi ca adjuvant în unele terapii  (tumorale, a osteoporozei).

 Bee Power - supliment alimentar cu laptisor de matca: contine toate vitaminele complexului B (B5 si B6  in concentratie mai mare), vitaminele A, C, D si E precum si minerale, enzime si 18 tipuri de aminoacizi. Este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.

 

  1. Dacă un membru cumpără 1 Super Soya Lecithin 250 caps. (PN0103) + 1 Stress Management (FL0050) pe o singură factură, va primi CADOU  1 Mega Zinc (FL0099).

 

Super Soya Lecithin – lecitina este o substanţă naturală a cărei efecte benefice sunt puţin cunoscute. Reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteşte colesterolul şi alte lipide în substanţe hidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism, fortifică musculatura cardiacă. Reduce în mare măsură sau chiar elimină durerile articulare. Lecitina vine în ajutorul persoanelor meteosensibile, este indispensabilă pi pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asiguă o culoare sănătoasă a pielii şi combate căderea părului, împiedică apariţia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacităţii de memorizare şi are uşor efect sedativ. Administrată în combinaţie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale. Este u excelent tonic pentru persoanele în vârstă, apatice, care şi+au pierdut apetitul. Accelerează tranzitul intestinal şi înlătură balonarea.

 Stress Management – este recomandat persoanelor expuse unui stres zilnic intens. Sub efectul stresului, necesarul energetic şi de vitamine al organismului creşte. Complexul vitaminelor B sprijină eficient funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos, fiind şi un element important al proceselor de producere a energiei. Cele mai importante substanţe active ale produsului sunt vitaminele din colpexul de vitamine B. Acestea au un rol important in funcţionarea normală a musculaturii şi a sistemului nervos, asigură creşterea randamentului intelectual. Vitamina B2 are un rol determinant în procesul de fixare al fierului în hemoglobină, în sinteza proteinelor, îmbunătăţeşte vederea şi contribuie la dezvoltarea fizică. Vitamina B3 este indispensabilă funcţionării normale a aparatului digestiv, a sistemului nervos, menţinerii integrităţii tegumentelor şi mucoaselor, precum şi sintezei normale a unor hormoni. Are efect calmant a durerilor migrenoase, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, scade tensiunea arterială precum şi concentraţia colesterolului şi a trigliceridelor. Vitamina B4 favorizează absorbţia fierului, participă la metabolismul unor aminoacizi şi ajută in cazul unor anemii. Vitamina B5 favorizează menţinerea structurii şi funcţiei normale a pielii şi stimulează pozitiv creşterea şi pigmentarea părului. Vitamina B6 participă la metabolismul aminoacizilor, al acizilor graşi esenţiali şi al fierului. Preparatele de complex vitaminic B sunt utile oricărei persoane, deoarece reduc efectele stresului, iar sportivilor le sunt aproape indispensabile. Datorită efectelor benefice, sunt un supliment alimentar valoros şi în cazurile de alergii, tulburări neurologice şi psihice.

 Mega Zinc – zincul este  unul dintre cele mai importante oligoelemente. Se găseşte în fiecare celulă a organismului , dar organismul uman nu dispune de un depozit de important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficientă. Astfel o suplimentare cu zinc este necesara. Acest oligoelement controlează şi reglează procesele metabolice, menţine integritatea celulelor. Ultimele cercetări au dovedit că zincul are rol şi în desfăşurarea normală a funcţiilor cerebrale şi poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentul unor boli psihice. Zincul accelerează vindecarea rănilor şi reduce în mod substanţial depunerile de colesterol. Poate avea efecte pozitive şi în cazul scăderii sensibilităţii gustative. Ajută la dispariţia petelor albe ale unghiilor. Administrarea de suplimente alimentare cu zinc reduce fixarea plumbului şi cadmiului în organism, aşadar, acesta poate oferi o bună protecţie şi împotriva efectelor nocive ale mediului poluat.

 25% DISCOUNT  din preţul produsului Resveratrol Plus (CV0166), dacă acesta este achiziţionat pe aceeaşi factură cu produsul Omega 3 Concentrate (CV0173).

Omega 3 Concentrate - contribuie la menţinerea unui nivel normal al trigliceridelor din sânge şi a  tensiunii arteriale, ajutând la funcţionarea sănătoasă a inimii şi creierului. Acizii graşi Omega 3 contribuie la menţinerea sănătăţii vederii normale. Este de asemenea indicat pentru dezvoltarea normală a sistemului nervos. Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, astfel este indicat ca împreună cu acest produs să se consume suplimente cu antioxidanţi.


Resveratrol Plus - conţine antioxidanţi speciali (resveratrol extras din struguri) şi foarte eficienţi care oferă protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, pot încetini procesul de îmbătrânire, sprijină funcţionarea sistemului cardiovascular şi participă la procesele de producere a  energiei la nivel celular. Recomandat persoanelor care îşi doresc o viaţa mai sănătoasă şi plină de energie.    


  1. 25% DISCOUNT  din preţul produsului Vein Protex (CV0150), dacă acesta este achiziţionat pe aceeaşi factură cu produsul Vein Care (CC0003).


Vein Protex – este recomandat persoanelor a căror profesie necesită statul în picioare sau şederea prelungită, precum şi acelor persoane care sunt expuse unui efort sporit (de ex. persoanele obeze). Este un excelent produs antioxidant care poate ajuta la restabilirea structurii şi funcţiilor venelor.  Principala substanţă pentru protecţia venelor o constituie extractul din sâmburi de struguri, care contribuie la reducerea permeabilităţii vaselor de sânge, spijină soliditatea capilarelor şi protejează celulele împotriva radicalilor liberi. Acest extract rămâne în organism până la trei zile şi este de 20 ori mai puternic decât vitamina C şi de 50 ori mai puternic decât vitamina E. Extractul de seminţe de struguri este hidro- şi liposolubil, fapt pentru care poate traversa toate tipurile de membrane celulare, oferid protecţie antioxidantă, reducând durerile de picioare şi edemele. MSM-ul din compoziţia produsului fortifică pereţii vaselor sanguine şi contribuie la ameliorarea simptomelor ce rezultă din existenţa venelor varicoase. Rădăcina de ghimbir şi turmericul împiedică formarea cheagurilor de sânge şi îmbunătăţesc circulaţia din membranele inferioare şi superioare, având şi efecte antiinflamatoare.

Vein Care – este o cremă pentru picioare, care conţine hirudină (o substanţă proteică produsă de glandele salivare ale lipitorilor)  şi extract din planta Siegesbeckia, indicată persoanelor care suferă de varice. Ajută la menţinerea sănătăţii vaselor capilare, elimină durerile spontane, frecvenţa crampelor din gambe, senzaţia de „picioare de plumb”, înroşirea pielii, atingerea dureroasă. De asemenea accelerează resorbţia hematoamelor, are efecte cosmetice conferind pielii uscate elasticitate şi netezime.

 La fiecare Bioharmonex (CE0014) cumpărat veţi primi CADOU 1 Daily Essentials Pack (PK0008).

Nu se aplică în cazul cumpărării unui Bioharmonex în rate !

  1.        Dacă un membru cumpără 2 Polinesian Noni Liquid (FL0120) pe o singură factură, va primi CADOU 1 Figure Shaper (CV0169). Promoție valabilă până la 30 septembrie!

 

Polinesian Noni Liquid - este un produs energizant şi tonifiant, care acţionează sinergic cu alte suplimente alientare sau cu o medicaţie specifică. Acesta scade febra indiferent de cauza acesteia, reglează tensiunea arterială şi somnul, crează o stare de bună dispoziţie, întăreşte sistemul imunitar. Polinesian Noni este obţinut din fructe crescute în naturăspre deosebire de Organic Noni care este obţinut din fructe provenite de la ferme certificate ecologic.

Figure Shaper - produs de slăbit - conţine pulbere de Hoodia Gordonii, planta cel mai des folosită ca supliment pentru scăderea greutăţii corporale. Pulberea de Garcinia cambogia stimulează transformarea grăsimilor în energie. Ceaiul verde are efecte benefice asupra producţiei de energie şi metabolismului grăsimilor din organism fiind de asemenea un bun antioxidant.

Pachetul Organic Noni  
Dacă un membru cumpără 3 Organic Noni (CV0172) pe o singură factură, va primi CADOU un al patrulea Organic Noni (CV0172)!
Cele 4 produse sunt ambalate într-o cutie din carton reciclat - Cutie Pachet Organic Noni (CF1338) şi va apărea pe factură cu valoare zero.

 Organic Noni - este un produs energizant şi tonifiant, care acţionează sinergic cu alte suplimente alientare sau cu o medicaţie specifică. Acesta scade febra indiferent de cauza acesteia, reglează tensiunea arterială şi somnul, crează o stare de bună dispoziţie, întăreşte sistemul imunitar. Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificată ecologic.

  PROMOŢIE  AQUARION

 Dacă un membru cumpără 1 Aquarion (CE0003), va primi CADOU următoarele produse:

  • 1 Daily Essentials Superior Pack (PK0009)
  • 1 Goldmax Magnet (CE0026)
  • 1 Aquarion Filter (CE0004)

 În limita stocului disponibil!
 Această promoţie nu se cumulează cu nicio altă promoţie!