Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

 

      Afacerea CaliVita este bazata pe sistemul Multi Level Marketing (MLM). Sistemul MLM CaliVita este un sistem global unic, care opereaza in peste 30 de tari. Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial. Distribuitorii Retelei pot cumpara produsele la pret de Distribuitor si apoi le pot vinde la un pret de vanzare cu amanuntul, realizand astfel un profit de 25%. De asemenea acestia isi pot sponsoriza prietenii,cunostintele si membri familiei sa devina Distribuitori in Retea. Ajutandu-i si pe altii sa atinga succesul in Retea ,Sponsorul are numai de castigat. Reteaua creste ca ramurile unui copac si, pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica. Distribuitorii sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.


Iata cateva motive de a alege sa devii distribuitor CaliVita:

 • Independenta. Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.
 • Independenta materiala. CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.
 • Succes. CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare.Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de distribuitori daca vor valorifiaca sau nu aceasta sansa.
 • Munca in echipa. Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
 • Sanatate.Aceia care imbratisaza filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea.Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.
 • Venit permanent lunar  fara limita maxima, stabilit in functie de rulajul lunar de produse si de atragerea de noi parteneri care distribuie produsele la randul lor. Practic, putem beneficia:

      - in 4 - 12 luni de un castig intre 500 $ si 1000 $ lunar,
      - in 2 - 5 ani de un castig intre 5.000 $ si 10.000 $ lunar.
 • Venit rezidual (sau venit managerial, echivalentul unei pensii private) - este un venit lunar pe care firma ni-l ofera tot restul vietii si doua generatii dupa, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate.
 • Excursii anuale in strainatate, pentru 2 persoane, in conditii deosebite, timp de 7-10 zile, in cazul calificarii la anumite nivele superioare. Printre locurile in care firma a oferit excursii oamenilor de succes sau in care a programat deja iesirile urmatoare se numara: Antalya, Corfu, Canare, Tenerife, Cancun, Caraibe, Paris, Las Vegas
 • Consultanta medicala gratuita - atat pentru membri, cat si pentru familiile lor - prin intermediul medicilor consultanti din reteaua Calivita International.

Compania de furnizeaza la inscriere in ideea extinderii si consolidarii afacerii si pentru un maxim de rezultate :

 • Catalogul produselor, cu explicatii terapeutice pe parte de afectiuni si compozitie a preparatelor.
 • Sistemul de marketing promovat de CaliVita Internaional.
 • Ultimul numar al revistei de informare CaliNews.
 • DVD motivaţional.
 • Lista de preţuri completa si actualizata la zi.
 • afise, postere, pliante, cataloage, prezentari reprezentative cu privire la produse, la terapiile cu produse, la aparatele Bio Harmonex si Aquarion, la stilul de viata promovat de CaliVita International. Alaturi de toata gama de materialele informative, firma mai pune la dispozitia colaboratorilor sai lucrari de specialitate legate de utilitatea si utilizarea produselor in diferite domenii foarte specifice ale medicinei: ginecologie, urologie, neuropsihiatrie, oncologie, cardiologie, fizioterapie, pediatrie, etc...

Exclusiv pe partea de afacere, pachetul informational de membru include si un material orientativ despre posibilele strategii de marketing ce pot fi adoptate in vederea promovarii eficiente a produselor si dezvoltarii afacerii. Indiferent de nivelul de pregatire, ai ocazia sa afli informatii noi si interesante despre derularea afacerii, sa primesti sfaturi profesionale si solutii inedite chiar de la veteranii sistemului CaliVita de promovare si distributie. Acest material se bazeaza in fapt pe experienta celor care au actionat intr-un fel sau altul si au reusit.

 

Pentru informatii suplimentare despre inscriere sunati la 0722.220075 - persoana de contact Iliescu Sabin