Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Detalii despre livrarea coletelor pe teritoriul Romaniei:

-  Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 2-3 zile de la procesarea comenzii.

Observatie: Clientii ne-au semnalat cazuri in care mandatul de notificare de la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese deja la Oficiul Postal de care apartine. In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.

 

-  Prin Curierat Rapid, serviciu asigurat de firmele GLS si Cargus (in functie de zona geografica), disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Durata de livrare este intre 24 si 48 de ore de la procesarea comenzii.

Observatie:  Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact - in special nr. de telefon - necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este asadar necesar sa ne comunicati in formularul de comanda cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.