Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Hipotensiune arteriala - tratament naturist Afisare la marime maxima

Hipotensiune arteriala - tratament naturist

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Hipotensiune arteriala. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Detalii

Conținutul pachetului

1 x Triple Potency Lecithin (100 capsule gelatinoase)

Lecitina de la Calivita este un ulei disponibil in forma incapsulata, extras din Soia, avand concentratie ridicata de colina si inozitol, principalele substante care intra in compozitia celulei neuronale si totodata a membranei celulare din aproape toate tesuturile corpului. Ajuta in afectiunile neuropsihice, metabolice, articulare, digestive.

1 x Strong Bones (100 capsule)

Preparatul natural Strong Bones de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor vaselor sanguine.

1 x Ginkgo XC (100 tablete)

Extractul de Ginkgo Biloba standardizat este printre cele mai eficiente si folosite remedii naturiste in sfera afectiunilor circulatorii. Este un antioxidant deosebit in afectiuni neuropsihice, precum si in leziunile peretilor vasculari sau in dinamizarea circulatiei periferice. Ginkgo Biloba din compozitia produsului protejeaza de asemenea nervii, musculatura cardiaca si retina.

221,10 lei

in loc de 221,10 lei


» Adaugă la lista de dorințe

hipoa

100 Bbucati in stoc

Schema dedicata de tratament pentru hipotensiune arteriala pe baza de produse Calivita: 

 

- Strong Bones (100 capsule) (1-0-1, inainte de masa, mentine un nivel optim de Ca si Mg in organism, asigurand o contractie completa a musculaturii vaselor de sange, astfel incat sa nu se produca scaderea tensiunii arteriale) sau, pentru eprsoanele care iau beta-blocante se va administra MagneZi B6 (1-0-1, dupa masa, acelasi efect).

- Ginkgo XC (1-1-0, dupa masa, substanta de baza - ginkgo - intretine tonusul peretilor vasculari si combate variatiile de tensiune arteriala - atat hipo cat si hiper. Practic mentine la nivel optim sanatatea vaselor de sange care poate influenta tensiunea sanguina - prin tonus vascular. Important: lipsa de hidratare presupune o scadere a tensiunii in vasele de sange, nemobilizand suficient sangele in circulatie).

- Triple Potency Lecithin (0-1-0, in timpul mesei, favorizeaza oxigenarea celulara care are foarte mare legatura atat pe partea perfierica a circulatiei cat si cu circulatia centrala pentru ca, in general, cand scade oxigenarea scade si tensiunea sanguina).

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Hipotensiune arteriala - tratament naturist

Hipotensiune arteriala - tratament naturist

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Hipotensiune arteriala. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Scrieți-vă părerea