Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
Hipertensiune arteriala - tratament naturist Afisare la marime maxima

Hipertensiune arteriala - tratament naturist

Hipertensiunea arteriala reprezinta o afectiune cardiovasculara ce consta in aparitia unei tensiuni crescute in artere, cauzata de multipli factori: ereditatea, menopauza la femeie, obezitatea, hipercolesterolemia, factorii stresanti.

Detalii

Conținutul pachetului

1 x  OMEGA 3 CONCENTRATE (100 Capsule)

Omega 3 este un preparat pe baza de ulei de peste concentrat, cu rol benefic in sfera afectiunilor circulatorii, in stres, depresie si probleme neuro-psihice unde actioneaza prin stimularea tonusului cerebral, totodata potejeaza celulele, testurile si organele corpului de transformari si mutatii maligne, este de asemenea indicat in afectiunile cronice reumatismale si in afectiunile pieli.

1 x Garlic Caps (100 capsule gelatinoase)

Garlic Caps de la Calivita este un produs continand o combinatie echilibrata de usturoi si patrunjel cu efecte antibiotice, antispastice, antimicrobiene, vasodilatatoare, epitelizante, bronho-calmante. Cobinatia este deosebit de recomandata si in combaterea microlitizei renale (calculi sau pietre la rinichi), in edeme, colici biliare, tromboze vasculare, infectii diverse.

1 x Rhodiolin (120 capsule)

Rhodiolin este un produs destinat persoanelor stresate sau afectate deja de efectele cumulate ale stresului. Planta adaptogena Rhodiola Rosea asigura calitatea unica a produsului de reglator al efectelor stresului atat cele hipo cat si hiper. Este un remediu naturist care nu ar trebui sa lipseasca din nici o afectiune care implica sistemul nervos.

1 x  Super CoQ10 Plus (120 capsule)

Coenzima Q10 joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului. Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare. Se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.

405,46 lei

in loc de 405,46 lei


» Adaugă la lista de dorințe

hipa

100 Bbucati in stoc

Schema dedicata de tratament pentru hipertensiune arteriala pe baza de produse Calivita: 


- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; actioneaza ca un excelent antihipertensiv si diuretic renal, normalizand atat HTA primara cat si pe cea secundara).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central, periferic si implicit musculatura neteda a vaselor de sange, stopand astfel oscilatiile de tensiune arteriala cauzate de stresurile psihice si fizice).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; elimina colesterolul rau depus in peretii vaselor de sange ce formeaza ateroamele - placute constituite din fractiuni de grasimi si a caror prezenta participa la aparitia HTA).

- Super CoQ10 Plus (1-1-0 dupa masa pana la terminarea capsulelor din flacon, apoi pauza) sau Coenzyme Q Sublingual 30'S with lemon flavor (1-0-0 dupa masa pana la terminarea capsulelor din flacon, apoi pauza) realizeaza o buna oxigenare, fluidizare a sangelui arterial central si periferic, prevenind astfel puseele hipertensive.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Hipertensiune arteriala - tratament naturist

Hipertensiune arteriala - tratament naturist

Hipertensiunea arteriala reprezinta o afectiune cardiovasculara ce consta in aparitia unei tensiuni crescute in artere, cauzata de multipli factori: ereditatea, menopauza la femeie, obezitatea, hipercolesterolemia, factorii stresanti.

Scrieți-vă părerea