Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Producători

Transport produse calivita
 Angina pectorala - tratament naturist Afisare la marime maxima

Angina pectorala - tratament naturist

Angina pectorala este o afectiune a inimii declansata de o serie de factori ce diminueaza irigarea si oxigenarea muschiului miocard.

Detalii

Conținutul pachetului

1 x Rhodiolin (120 capsule)

Rhodiolin este un produs destinat persoanelor stresate sau afectate deja de efectele cumulate ale stresului. Planta adaptogena Rhodiola Rosea asigura calitatea unica a produsului de reglator al efectelor stresului atat cele hipo cat si hiper. Este un remediu naturist care nu ar trebui sa lipseasca din nici o afectiune care implica sistemul nervos.

1 x MagneZi B6 (90 tablete)

Produsul natural MagneZi B6 de la Calivita este deosebit de recomandat in afectiuni, disfunctii si simptome care implica sistemul nervos (atat somatic cat si neurovegetativ). Este de asemenea recomandat in litiaze renale si biliare pentru capacitatea de maruntire acalculilor pe care o prezinta Magneziul din compozitie.

1 x  Co Q Sublingual 30'S with lemon flavor(30 tablete)

Coenzima Q10 joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului. Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare. Se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.

1 x qProtect (90 tablete)

Produsul naturist qProtect de la Calivita reprezinta o combinatie de Ginkgo Biloba cu Vitaminele A,C, E si mineralul Seleniu, destinat imbunatatirii sanatatii vasculare in cazul unor afectiuni atat venoase, cat si arteriale; are de asemenea efect benefic la nivelul circulatiei periferice, fiind astfel un produs utilizat intr-o gama larga de afectiuni cardio-vasculare si circulatorii.

303,05 lei

in loc de 303,05 lei


» Adaugă la lista de dorințe

ap

100 Bbucati in stoc

Schema dedicata de tratament pentru angina pectorala pe baza de produse naturiste Calivita:

 

- Co Q Sublingual 30'S with lemon flavor(1-0-0 inainte de masa, continuu cura de 2 flacoane) - creste rezistenta muschiului inimii prin stimularea oxigenarii celulare la nivelul miocardului.

- qProtect (1-1-0 dupa masa, continuu cura de 2 flacoane) - stimuleaza circulatia la nivelul arterelor coronare ale muschiului miocard.

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu) - produce relaxare musculara prin destinderea sistemului nervos neuro-vegetativ si contribuie la scaderea presarcinei inimii prin linistire si predispozitia la somn odihnitor.

- Omega 3 Concentrate (0-1-1 in timpul mesei, cura continua de 2 flacoane) - este un bun adjuvant in dizolvarea si eliminarea fragmentelor de cholesterol de pe vase, ajuta semnificativ in recupararea de dupa incidente cardio-vasculare micro si macro, destinde si usureaza sarcina muschiului cardiac.

- MagneZi B6 (1-0-1, dupa masa, previne suprasolicitarea inimii prin optimizarea functionalitatii sistemului neuro-vegetativ care inerveaza muschiul cardiac; relaxeaza totodata muschiul cardiac si vasele de sange).

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

 Angina pectorala - tratament naturist

Angina pectorala - tratament naturist

Angina pectorala este o afectiune a inimii declansata de o serie de factori ce diminueaza irigarea si oxigenarea muschiului miocard.

Scrieți-vă părerea